Setiap orang tak lari dari melakukan kesilapan . Berdendam tak mendatangkan apa-2 hasil kepada kita . Memaafkan itu mudah . Melupakan sesuatu itu susah .

Thursday, 25 August 2011

Alaa , dah habis :(

ASSALAMUALAIKUM .

Bertemu kita lagi pada hari ini . Sila lihat semula tajuk untuk post kali ini . Apa yang habisnyaa cik amieyy oii ? Haa , hangpa nak tau apa yang habis ? Cerita RAMADHAN TERAKHIR too lah . Hangpa tengok tak ? Tak tengok ?! Nie yang nak marah nie . Haha . *Tiba-2 nak marah orang apasal ? Gila punya orang . Okay-2 kita serius . Seriously , rugi gila hangpa tak tengok cita nie . Mula-2 aku pon tak layan cita nie . Aku start tengok episod berapa tah , memang aku nak paham pulak . Hmm , aku megeluh kejam . Tak best ah tengok cita sekerat jalan nie . Tiba-2 , aku teringat kat iklan TonTon . Alaa , pasal kuda bagai too . Aku pon apa lagi , terus cari laptop dan search web TonTon . Aku tengok laa cita too episod ke episod . Layannnnn gila okay . Jap-2 , pelakon dea yang nama ANNA dalam cita too comel gila dohh . Suke weyy aku tengok muka dea . 

Hari ni Khamis , esok Jumaat , lusa Sabtu ! Hoho , aku tak sabar nak balik Ulu Yam . Rendu kat bilik aku . Rendu kat Mama & Ayah aku . Rendu kat Kawan-2 , Adek-2 & Si Dia . Minta-2 lah sempat aku nak berbuka puasa dengan dorang . Last untuk tahun nie kan . Apa lagi aku nak taip yee , cukup laa too kot . Hehe , Kbai .

P/s ; Awak , saya sayang sangat kat awak . Saya tak sabar nak balik sana , nak jaga hubungan kita dekat sana pulak . Hikhik . Iloveyou , Muah-2 .



Terima Kasih , I Love You

No comments:

Post a Comment