Setiap orang tak lari dari melakukan kesilapan . Berdendam tak mendatangkan apa-2 hasil kepada kita . Memaafkan itu mudah . Melupakan sesuatu itu susah .

Wednesday, 24 August 2011

Woahh , Selamat Hari Raya !

ASSALAMUALAIKUM .

Syukur Alhamdulillah , nafasku masih di panjangkan lagi . Okay , imbas kembali post aku yang lepas . Mood raya aku biasa-2 jehh . Tidak lah aku tahu sebab ape . Tapi yang penting , sekali lagi ye yang penting aku nak makan ayam rendang yang Mama aku masak . Pehhh , lame kot ta makan . Ada lah sebulan macam too . *lama sangat lah kan . Aku dah tag BENDA NIE kat kawan-2 Muka Buku . Tak salahkan aku nak letak BENDA NIE kat blog . Memang tak salah lah . Blog aku-2 punya pasai lah ! Nahh tengok cepat .

*Okay lah , sory sangat sebab buruk . Tangan aku tade seni . Hmm

Rakan-2 sekalian , tak terlalu awal kan aku buat benda nie ? Haha . Kesah pulak aku . Dahdah , aku nak korang baca benda yang aku nak taip nie . Mood ketika membaca ; gembira sambil tersenyum dan pada kelajuan 60km/j . Boleh ? Hapa aku merepek nie . Okay , Start !

Awak , Awak & Awak ! Disini , saya Nur Emyza Bt Samsudin menyusun 10jari tangan 10jari kaki memohon ampun & maaf JIKA PERNAH terkasar bahasa , termaki hamun , tersakitkan hati korang , terpukul mana-2 , tersengaja mengumpat , tersengaja bagi line panas , tersengaja cari gadoh , tersengaja RAMPAS HAK korang , semua benda yang TER-2 lahh senang cita . Penat aku nak fikir-2 . Tolong yee awak , maafkan saya . Saya merayu . Haa , lagi satu . Aku pernah terLU WA LU WA dengan someone . Bukan salah aku sebab dea yang terasa sendiri . Aipp amiey , nak raya nie . Cukup-2 lah too . Okay-2 , lagi sekali Amiey minta maaf . Tamau ada dendam-2 tau . Tamau Tamau Tamau , Mak saya marah tau . Hikhok . Haa , thats all . *fuhfuh , semput ta ? haha . 

Sekarang nie aku nak cerita pasal seorang hamba Allah nie . Okay , hari ini first time aku tgk video dea . Walaweyy , cool gila korang tahu ? Tak tahu too amik tahu lah . Tak nak Tak apa , teman tak paksa . Tah celah mane aku jumpa pon aku tak ingat . Aku godek-2 blog sape pon aku lupa . Halaa , sory-2 . Seriously , aku teruja okay tengok video dea . err , bukan terangsang yee awokkkk ! Haha . Banyak-2 video yang dea create , video nie paling aku suka . yee , paling aku suka . nampak ke tak ? mehh aku bold kan . Yang Paling Aku Suka :) Okay , tonton sekarang :)

*sila tengok sampai habes :)
#JANGAN HINA DORANG , TOLONG DORANG :)
Haa , banyak lagi video yang TENGKU FATIN FADZIL nie buat . Nak tengok ? Hangpa tekan jaa kat video atas nie . Okay-2 , aku dah penat . Aku nak tidoq . Last-2 aku nak share gambar , tanak tengok sudah . Hikhik . 
*rumah hamster aku , okay sarang tikus . HAHA

*dah bersih , dah wangi . I Love You Ciko & Riko <3

Kbaiii !

Terima Kasih , I Love You

No comments:

Post a Comment