Setiap orang tak lari dari melakukan kesilapan . Berdendam tak mendatangkan apa-2 hasil kepada kita . Memaafkan itu mudah . Melupakan sesuatu itu susah .

Monday, 5 September 2011

Tolongggggggggg Lahh !

ASSALAMUALAIKUM .

Terima Kasih kepada awak-2 yang masih sudi menjenguk ke blog saya nie . Aceh-2 . Seharian aku menggodek-2 blog kesayangan aku nie . Woahh , brown + pink color maaa . So sweettt . *sweet lah sangat .  Aku punya tangan nie tak lah berseni mana pon . Mana mampu aku buat , aku buat lah . Kehidupan aku pada hari ini biasa-2 sahaja . Tak ada apa yang istimewanya . Petang , mama call aku . Saje nak tanya khabar . Seriously , aku dok kat perak nie tak pernah sekali pon aku call mama . Kau nak cakap aku nie anak jenis apa ? Kau cakap lah . Hanya orang yang paham aku jee akan paham kenapa aku jadi macam nie . Soalan paling aku suka masa mama call tadi . 'Kau dah beli basikal?' . Walaweyy . Semestinya tidak laa mamaku yang disayangi . Mana cukup duit raya yang dah dikumpul-2 nie . Kalau beli basikal , duduk sini nak belanja pkai apa . HikHik . Cara mama sembang macam nak tambang duit jeh . Woah . Untung-2 . Kau jealous cakap jeh lah . Sory lah yee , Mak aku bukan orang KL sangat . Mak aku memang tak reti FIXIE-2 nie . So basikal je lah yang dea sebut . Tak lama lagi , sabar yee :) Hari nie phone aku sunyi menyepi . Aku tak ada kredit lah nak text Kau . Aku reply text pon pkai Yahoo Messenger . Aku minta maaf yee .

Kepada Amiey Montelle ; Tolongggggggggg Lahh kawal nafsu makan kau too . Kata nak kurus . Haktuihh , cita pompom jehh .
Ahhh , watlek watpeace sudah . Tunggu 'Basikal' aku sampai . Pasti susut sikit . Susut okay , bukan kurus terus .

Kepada kau yang bernama wanita ; Terima Kasih aku ucapankan kerana kau belajar melupakan Si dea . Lega Hati aku nie . Dan Terima Kasih jugak sebab dah bagi hak kau kat aku . *nie yang kau nak aku cakap kan , nahh ambikkk !


KBAI !!!

Aku rindu saat nie . 
Kita kerja satu bumbung .
Kita rehat sama-2 .
Huaaaa , sedih !
*iloveyou . HikHik 

Terima Kasih , I Love You

No comments:

Post a Comment